WAT IS PLEXR OMNIA SYSTEM?

Een innovatieve, corrigerende medisch-esthetische  methode.  

Indicaties als o.a. verslapte huid, rimpels en onderhuidse vetophopingen, worden effectief met Plexr Omnia-System behandeld, zonder de noodzaak van snijden, hechtingen en inspuiten van lichaamsvreemde stoffen.  

Uniek – Eigen collageen verplaatsen! 

Omnia Skin-System is de enige medische technologie waarmee op een buitengewoon veilige en natuurlijke manier verschillende cosmetische correcties mogelijk zijn, op basis van herpositionering van het eigen collageen weefsel dat in de huid aanwezig is. 

Anti aging 

Als extra effect wordt de vitaliteit en conditie van uw huid aanzienlijk verbeterd en wordt de natuurlijke veroudering vertraagd.  Daarom is Plexr Omnia,  naast een correctieve esthetische methode,  ook een bijzonder sterke huidverbetering en anti aging methode.   

Maatwerk voor uw huid. 

Omnia Skin-System is een totaal concept dat bestaat uit meerdere synergetische technieken waarmee diverse kleine tot zeer uitgebreide behandelingen toegepast kunnen worden. 

Het complete Omnia Skin-System bestaat uit: 

 
  • Plexr – Plasma Exeresis huidreductie d.m.v. sublimatie
  • CollagenShaping (ook Needle Shaping genoemd) lifting en filling d.m.v. verplaatsingen van eigen collageen
  • LipoPlexr lipolytische vetbehandeling
  • EndoPlexr (ook als HLH therapie bekend) een complexe hybride methode voor versteviging en lifting

Een totaalconcept voor zowel kleine plaatselijke correcties tot een complete full-face lift-behandeling. 

Plexr soft surgery voor alle huidtypen

Deze behandeltechnieken vormen zo samen een integrale methode die elkaar zeer sterk ondersteunen. De combinatie werking van deze technieken, stelt de arts in staat een speciaal voor u op maat gemaakte behandeling samen te stellen. Zo bent u verzekerd van de beste resultaten. 

 

Het Omnia systeem onderscheidt zich van alle andere methodes door een bijzondere en unieke werkwijze en benadert in veel gevallen esthetisch-chirurgische resultaten.

Unieke Plexr Omnia System oplossingen


Bij het Plexr Omnia System kunt u denken aan zowel gehele gezichtsbehandelingen als ook aan deelbehandelingen per gewenste zone.


Voordelen van Plexr Omnia System


  • Gerichte precisie corrigerende behandelingen

  • Een natuurlijke en absoluut veilige methode om een verjongd uiterlijk te bereiken

  • Langdurig behoud van de resultaten

  • Totale huidverbetering

  • Afremmen van het natuurlijk verouderingsproces

PLEXR OMNIA BEHANDELINGEN

Waar de behandelingen vanzelfsprekend op de eerste plaats een correctief doel hebben, wordt tegelijkertijd het inactieve zelfherstellende vermogen van uw huid geactiveerd. Na behandeling zijn de directe effecten meteen zichtbaar. De intensieve en diepe stimulaties die tijdens de behandeling aan de huid worden gegeven, zullen er voor zorgen dat de maximale resultaten na 6 – 8 weken optimaal zichtbaar zijn. Wat u merkt is dat naast huidverstrakking, de kwaliteit en vitaliteit van uw huid sterk verbeterd is en u een duidelijk verjongde uitstraling heeft.

Wilt u weten wat Plexr Omnia system voor u kan betekenen, maak dan nu een afspraak voor een uitgebreide intake met een Plexr Omnia kliniek.

Bent u geïnteresseerd in deze behandeling?

Contact opnemen