Image

WAT IS PLEXR?

Plexr Plus: een nieuwe generatie


Plexr is de enige medische plasmamethode. Alleen Plexr werkt d.m.v. de unieke plasma vorm Exeresis, die ontbreekt bij alle imitatie plasma-apparaten die worden aangeboden in schoonheidssalons en klinieken. 

Het is een bijzonder innovatieve en revolutionaire methode die een grote verandering heeft gebracht in de wereld van de medische esthetiek. Plexr wordt beschouwd als het veiligste en meest effectieve alternatief voor chirurgische ingrepen zoals o.a.:

 • Ooglidcorrectie boven en onder
 • Lifting van wenkbrauw, mondhoek etc.
 • Verstrakking van de hals, kaaklijn, marionetten en neus-lippenplooi
…en vele andere esthetische en dermatologische klachten.
Plexr soft surgery voor alle huidtypen
De Plexr methode is ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf GMV. Prof. Dr. Sotiris Tsioumas heeft bijgedragen aan deze ontwikkeling en heeft de apparatuur geperfectioneerd en geprotocolleerd.
 
 

UNIEKE WERKING


Plexr werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen uit de lucht. Tijdens de behandeling wordt de huid aangeraakt met deze gasmoleculen, waardoor de huidvezels samentrekken. Een behandeling met de Plexr bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. De Plexr stelt de arts in staat om gericht te liften en bepaalde gezichtszones hun vorm weer terug te geven.

HUID SUBLIMATIE

Tijdens een Plexr behandeling wordt de huid behandeld met het zogenaamde Plasma Exeresis. Zonder dat er direct contact met de huid plaatsvindt, ontstaat er een kleine boog van geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Op deze manier wordt de bovenste laag van de huid nauwkeurig gesublimeerd (verdampt).

SAMENTREKKING ELASTISCHE VEZELS

Als gevolg van de aanraking met Plexr-plasma (Plasma Exeresis) ontstaat er een reactie in de huid waarbij de elastische huidvezels direct samentrekken. Het samentrekken van de vezels zorgt voor een direct liftend effect. Dit effect is gebaseerd op natuurlijke bio-stimulatie en is niet gerelateerd aan een hitte-effect of trauma zoals vaak het geval is bij vergelijkbare apparatuur.

KRACHTIGE COLLAGEEN OPBOUW

Huidverbetering en opbouw gaan door na de behandeling. Na enkele weken heeft ditzelfde mechanisme er voor gezorgd dat de collageen vezels zich meervoudig hebben gemultipliceerd. Prof. Dr. Sotiris wijst in een onderzoek aan dat er sprake is van een significante collageen toename dat resulteert in een verdikking van de huid (dermis) tot ruim 60%. Naast huid reductie (door sublimatie) en lifting (krimping van elastische vezels) zorgt dit effect voor verdere huidversteviging en vertraging van verdere veroudering en huidverslappingen.
 
 
De hoogwaardige effecten en veiligheid van Plasma Exeresis (Plexr) is door onze medische experts in talrijke medische onderzoeken bewezen. Ondanks de vele imitatie apparatuur die op de markt verscheen als reactie op het succes van Plexr, blijven de mogelijkheden en resultaten van Plexr onovertroffen.

Amerikaanse Associatie voor Dermatologie onderzocht Plexr en oordeelde zeer positief:


"Plasma-Exeresis (Plexr) toont veelbelovende, remodellerende effecten op het collageen van het bovenste ooglid en resulteert in een klinisch verbeterd uiterlijk voor de patiënt, zonder ernstige bijwerkingen. Deze studie suggereert dat Plasma-Exeresis (Plexr) een veelbelovende oplossing zou kunnen zijn voor ooglid dermatochalasis (overtollige huid in het bovenste of onderste ooglid)."

© 2017 by the American Society for Dermatologic Surgery, Inc. Published by Wolters Kluwer Health, Inc. All rights reserved. ISSN: 1076-0512 · Dermatol Surg 2017;0:1-8
Image
 

PLEXR KLINIEKEN

Plexr kan worden gebruikt voor de behandeling van diverse dermatologische- en verouderingsproblemen. Het is een volledig veilige methode en is geschikt voor elk huidtype.

Plexr wordt uitsluitend door artsen en, in sommige gevallen, door huidtherapeuten gebruikt. De behandelende artsen worden deskundig getraind, op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en volgen bijscholingen waardoor zij deze nieuwe ontwikkelingen kunnen toepassen in hun kliniek. Wij hebben hoge kwaliteitseisen voor onze klinieken en raden u daarom aan om uitsluitend bij een erkende kliniek een consult en behandeling te ondergaan.

Stuur een email voor een Plexr of Plexr Omnia kliniek in uw buurt om een consultatie afspraak te maken.

Contactformulier
 

PLEXR VOOR EN NA

VERJONGEN

ELIMINEREN

VERMINDEREN

 • Oppervlakkige werking

  De basale epidermale laag van de huid wordt nooit bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of huidschade

 • Betaalbaar

  De niet-invasieve Plexr behandelingen zijn betaalbaar en daardoor goedkoper dan operatieve ingrepen.

 • Minimale zwelling

  Dit is afhankelijk van de grootte van het behandelde huidoppervlak en persoonlijke neiging en gevoeligheid voor oedeem

 • Chirurgisch resultaat

  Benadert, en in sommige gevallen overtreft operatieve ingrepen, maar met minimale gezondheidsrisico’s, minder stress en een kortere hersteltijd

 • Alle huidtypen

  De Plexr methode is geschikt voor alle huidtypes en leeftijdsgroepen vanaf 18 jaar

 

PLEXR BEHANDELINGEN

PLEXR OMNIA BEHANDELINGEN

Waar de behandelingen vanzelfsprekend op de eerste plaats een correctief doel hebben, wordt tegelijkertijd het inactieve zelfherstellende vermogen van uw huid geactiveerd. Na behandeling zijn de directe effecten meteen zichtbaar. De intensieve en diepe stimulaties die tijdens de behandeling aan de huid worden gegeven, zullen er voor zorgen dat de maximale resultaten na 6 – 8 weken optimaal zichtbaar zijn. Wat u merkt is dat naast huidverstrakking, de kwaliteit en vitaliteit van uw huid sterk verbeterd is en u een duidelijk verjongde uitstraling heeft.

Wilt u weten wat Plexr Omnia system voor u kan betekenen, maak dan nu een afspraak voor een uitgebreide intake met een Plexr Omnia kliniek.

Bent u geïnteresseerd in deze behandeling?

Contact opnemen