AGENDA

Introductie - workshop - training


Zaterdag 25 april 2020 - Amerongen (NL) 

ALLEEN VOOR ARTSEN


  • Needle Shaping Autologue Filler
  • O.F.F. micro-lipoplasty & verwijderen van bloedvaten 
  • HLH Therapy & Plexr

Tijdens deze workshop zullen er live demonstraties gegeven worden met diverse behandelmethodes door onze ervaren esthetische arts, dermatologisch chirurg en Soft Surgery expert Dr. Alina Marcou. 

Na een theoretische inleiding over de genoemde technieken zal gestart worden met de Needle Shaping Autologue Filler methode, waarbij live gedmonstreerd wordt hoe een “draad” van autoloog collageen ontstaat en in welke gebieden deze toepassing vindt. Daarna zullen diverse indicaties aan bod komen, zoals: de wangen,  kaaklijn & neuslippenplooi, lippen opvullen en remodeleren, etc.

Het O.F.F. apparaat voor Micro-Liposplasty zal gedemonstreerd worden op vet zones op o.a. lipolyse van vetophopingen onder de ogen. Hetzelfde apparaat kan ook voor de verwijdering van bloedvaatjes  toegepast worden (geen elektrocoagulatie.) Deze bijzondere werking zal ook gedemonstreerd worden.

Na de lunch is de HLH Therapy aan de beurt. Vanwege de bijzondere resultaten noemt de bedenker, Dr. Tsioumas Sotirious, deze methode “Magic Therapy.” Er zal een HLH full-face behandeling worden gedemonstreerd die middels de rechtstreekse camera beelden heel goed close up geobserveerd kunnen worden.

Natuurlijk zullen de principes van onze vertrouwde Plexr ook aan bod komen, als zowel een zelfstandige alsook geïntegreerde behandeling.

Diverse combinatiebehandelingen van bovenvermelde apparatuur en technieken bieden een enorme variatie aan vaak tot nu toe nog onbekende behandelmogelijkheden. Met bijzondere resultaten en op een buitengewoon veilig en natuurlijk manier.

zaterdag 25 april
Rijnstraat 14
Amerongen
Nederland

10:00 tot uiterlijk 17:00
Kosten: €150 inclusief BTW per persoon, of €125 exclusief BTW voor onze buitenlandse artsen met vermelding van BTW nummer.

Betalingskenmerk: "Workshop 25-04-2020”"

Graag uw reservering & betaling voor 9 april 2020 regelen

Om optimaal aandacht te kunnen geven werken wij in een groep van maximaal 30 participanten. Indien u interesse in dit evenement heeft, verzoeken wij u vriendelijk om uw reserveringen z.s.m. te doen.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan van een van onze Soft Surgery apparaten, dan zal dit bedrag met de aankoop verrekend worden. 

 
 
 

Aanmelden workshop & training

Wanneer
25 april 2020
Waar
Rijnstraat 14
Amerongen (NL)
tel. xx 31 343 445400

Parkeren
Aanwezig en gratis

Welkomstkoffie
Vanaf 09:30 uur

Voorwaarden
De workshopkosten dienen minimaal drie
weken voor aanvang betaald te zijn

Annuleren
Contacteer ons per email  uiterlijk 5 dagen voor aanvang, dan zullen de kosten van het evenement op uw rekening teruggestort worden.