WAT IS COLLAGENSHAPING?

CollagenShaping is binnen het Omnia systeem een unieke en zeer veilige methode om van binnenuit uw huid te verstevigen, liften en op te vullen. Medisch heet dat micro-transplantatie van het eigen bindweefsel. Dit houdt in dat het in uw huid aanwezige collageen, dat door veroudering verslapt en uitrekt, weer terug verplaatst en herverdeelt wordt in het gelaat.

Tegelijkertijd wordt de huid dusdanig gestimuleerd dat er weer productie op gang komt van nieuwe collageen- en elastinevezels, en huideigen hyaluron. De impulsen die afgegeven worden zorgen bovendien voor een lang aanhoudend proces van herstel en groei.

Image
Image

DE BEHANDELING


De arts plaatst strategisch haardunne naalden die eenvoudig en pijnloos tussen de huidlagen door glijden. Deze worden vervolgens geladen met een zeer lichte elektro impuls, die nauwelijks waarneembaar is voor u. Het effect hiervan is dat het collageen in de huid aan de naald "vastplakt." De arts maakt vervolgens met de naald roterende en zacht trekkende bewegingen en kan zo als het ware het uitgezakte collageen opwinden, inkorten en verplaatsen.

De collageenstrengen die zo ontstaan vormen nu een zogenaamd sterk draagnetwerk voor de huid. Uw huid wordt strakker, gelift en gevuld, uw algehele huidconditie gaat enorm vooruit en uw natuurlijke veroudering aanzienlijk afgeremd.

Voor deze behandeling is geen verdoving noodzakelijk en er is geen downtime.

Image
Image

STERKE PUNTEN


  • Er bestaan vele esthetische methodes die collageenproductie kunnen bevorderen, maar het opnieuw herpositioneren van eigen bindweefsel kan alleen door CollagenShaping uitgevoerd worden, wat deze technologie absoluut uniek maakt.
  • Het resultaat is gelijk zichtbaar en is gebaseerd op stimulatie van het eigen herstellende vermogen, zonder toevoegingen van externe stoffen.
  • Deze methode is volledig veilig en huidvriendelijk vanwege het gebrek aan huidtrauma, of schade op korte of lange termijn.
  • Het nieuw aangemaakte Collageen is zacht (type 1) dat in combinatie met  nieuw aangemaakt elastine en eigen hyaluronzuur, naast verstrakking en lifting, resulteert in een  verhoogde huidvitaliteit en een bijzonder verjongd uiterlijk.
  • Met enkele herhalingen houdt u uw huid zeer langdurig jong en strak, en vertraagt u maximaal verdere veroudering.    
Image
Image

VOOR WIE IS HET


CollagenShaping is bijzonder geschikt voor beginnende of middelmatige huidverslappingen. Ook is deze methode aan te raden voor jongere personen die preventief huidveroudering willen voorkomen.

In het geval dat er sprake is van meer gevorderde huidverslapping, raden wij aan deze behandeling met Plexr te combineren om het aanwezige huidoverschot te reduceren. Deze behandeling heet EndoPlexr.


Image

Lippen opvullen en modelleren met CollagenShaping

HLH Filler lippen voor en na

Voor

HLH Filler lippen voor en na

Na

 

Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die hun voorkeur geven aan natuurlijke en risicoloze esthetische behandelingen. CollagenShaping maakt geen gebruik van exogene stoffen, daar slechts het lichaamseigen materiaal wordt gestimuleerd.

Deze methode is ook goed toe te passen op een huid die niet goed meer reageerd op fillerinjecties.

 
Image
Image

RESULTATEN


De resultaten zijn natuurlijk, zonder littekens of down-time. Patiënten kunnen gelijk na de behandeling hun dagelijkse activiteiten probleemloos hervatten. In zones zoals jukbeenderen kan het effect tot enkele jaren stabiel blijven. In gebieden blootgesteld aan meer spierbeweging, zoals de neus-lippen plooi, blijven de resultaten tussen de 6 en 12 maanden stabiel.

Rimpels van binnen opvullen met eigen collageen met CollagenShaping

Rimpels van binnen opvullen met eigen collageen met CollagenShaping

HLH Filler lach rimpels voor en na
Voor

HLH Filler lach rimpels voor en na
Na

HLH Filler oog rimpels voor en na
Voor

HLH Filler oog rimpels voor en na
Na

PLEXR OMNIA BEHANDELINGEN

Waar de behandelingen vanzelfsprekend op de eerste plaats een correctief doel hebben, wordt tegelijkertijd het inactieve zelfherstellende vermogen van uw huid geactiveerd. Na behandeling zijn de directe effecten meteen zichtbaar. De intensieve en diepe stimulaties die tijdens de behandeling aan de huid worden gegeven, zullen er voor zorgen dat de maximale resultaten na 6 – 8 weken optimaal zichtbaar zijn. Wat u merkt is dat naast huidverstrakking, de kwaliteit en vitaliteit van uw huid sterk verbeterd is en u een duidelijk verjongde uitstraling heeft.

Wilt u weten wat Plexr Omnia system voor u kan betekenen, maak dan nu een afspraak voor een uitgebreide intake met een Plexr Omnia kliniek.

 

Contact opnemen