PLEXR OMNIA - ENDOPLEXR

EEN BAANBREKENDE METHODE

De nieuwe EndoPlexr methode (Hybrid Lifting Homologous) zorgt voor een natuurlijke verstrakking, lifting en gezichthuidverjonging op een gezonde, veilige en effectieve manier. De succesvolle EndoPlexr methode brengt een jaren jonger uiterlijk terug, waarbij de eigen contouren en expressie van het gezicht niet worden aangetast. De EndoPlexr is volledig veilig en heeft nagenoeg geen ongewenste bijeffecten. Deze unieke medische methode wordt uitsluitend door artsen verricht en kan vele operatieve ingrepen vervangen. De resultaten kunnen vaak dergelijke ingrepen evenaren, terwijl de risico’s die gepaard gaan met chirurgie achterwege blijven.

De succesvolle resultaten zijn te danken aan een tot nu toe onbekende manier van stimulatie van de huid. Een krachtig, natuurlijk proces dat het hele gelaat en de huid een jaren jonger uiterlijk geeft en dat operatieve ingrepen en injecties overbodig maakt.

 

RESULTATEN

ENDOPLEXR FACELIFT NA 6 WEKEN

Klik op de foto's om te vergroten

 • Natural look

  Geen risico op "over behandelen" of andere gezondheidsrisico's die gepaard gaan met chirurgische ingrepen

 • Lage risico's

  Geen thermische schade aan de huid, kans op het overspannen van de huid en mogelijke a-symmetrieën

 • Direct en langdurig resultaat

  In de meeste gevallen is een enkele behandeling voldoende

 • Korte hersteltijd

  Zonder injecties, fillers, bloed, snijden, hechtingen en inbrengen van externe stoffen

 • Jeugdig uiterlijk

  Verbetering van de gezondheid en vitaliteit van de huid, waardoor deze jonger, frisser en energieker oogt

Plexr Omnia - EndoPlexr resultaat na 1 behandeling

Image

HOE WERKT HET?

De nieuwe EndoPlexr behandeling is een specialisme binnen het totale Plexr Omnia systeem. De werkwijze bestaat uit een simultane actie van de twee synergetische technieken: Plexr Plasma Exeresis en CollagenShaping (autologus thread technic.) De EndoPlexr Facelift behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd met deze twee apparaten door artsen die bij de Plexr organisatie zijn opgeleid. Wanneer u in contact wilt komen met een erkende arts in Nederland of Belgie of op zoek bent naar een officiële kliniek, neem contact met ons op via het contactformulier.

Plexr Omnia - EndoPlexr resultaat na 1 behandeling

Image
 

DE BEHANDELING

Op een pijnloze wijze worden door de arts de speciale zeer dunne en flexibele naalden van de CollagenShaping geplaatst op de te behandelen zone(s) van de huid. Diverse zwakke stroomgolven stromen via deze naalden in de huid. Deze toegepaste stroomgolven zijn nauwelijks waarneembaar. Dit proces zorgt ervoor dat de elastische vezels in de huid worden verplaatst en geherstructureerd, verdikt en ingekort. Door beweging van de acupunctuurnaald, verricht de arts een serie van microchirurgische transplantaties, of in andere woorden, verplaatsingen van het eigen bindweefsel. Als gevolg ontstaan er meerdere strengen van autoloog, lichaamseigen materiaal, dat zo een sterk en ondersteunend draagnetwerk tegen verslapping vormt.

Dit resultaat wordt ook wel de Natural Filler genoemd. De zogenaamde filler bestaat uit collageen "draden" die worden gemaakt van lichaamseigen materiaal. Hierdoor bestaat er geen gevaar op complicaties als bijvoorbeeld afstoting, dat wel een reëel risico vormt bij vergelijkbare technieken waarbij extern materiaal wordt gebruikt. Dankzij de intensieve bio-stimulatie (zonder warmte-effect) groeit in korte tijd collageen aan en wordt deze steviger en dikker, met als resultaat een langdurig esthetische verbetering. Deze medische procedure is pijnloos waardoor anesthetica overbodig zijn.

De arts werkt tegelijkertijd met de Plexr Plasma Exeresis op dezelfde probleem zone(s) en verwijdert op veilige wijze overtollige en verslapte huid. Dit gebeurt middels sublimatie. Plexr Exeresis sublimeert alleen de keratinocyten (slechts de huidoppervlakte) en raakt hierbij de diepere huidlagen niet aan. Deze huidsublimatie leidt tot een onmiddellijk en duidelijk zichtbare reductie van het huidoverschot. Naast huidreductie resulteert de behandeling met Plexr in een verdere stimulatie en verdikking van de dermis en, vooral, extra versteviging van nieuw gevormde collageenstrengen en hun langdurige stabilisatie.

De EndoPlexr Facelift methode biedt zo een compleet facelift resultaat, met slechts enkele dagen van herstel en zonder narcose of lokale verdoving met injecties. Het esthetisch resultaat is meteen zichtbaar en wordt in de periode van enkele weken steeds beter. Na ongeveer een week kunnen de patiënten hun dagelijkse routine weer volledig en zonder enkele hinder voortzetten.

 
 
 

PLEXR OMNIA BEHANDELINGEN

Waar de behandelingen vanzelfsprekend op de eerste plaats een correctief doel hebben, wordt tegelijkertijd het inactieve zelfherstellende vermogen van uw huid geactiveerd. Na behandeling zijn de directe effecten meteen zichtbaar. De intensieve en diepe stimulaties die tijdens de behandeling aan de huid worden gegeven, zullen er voor zorgen dat de maximale resultaten na 6 – 8 weken optimaal zichtbaar zijn. Wat u merkt is dat naast huidverstrakking, de kwaliteit en vitaliteit van uw huid sterk verbeterd is en u een duidelijk verjongde uitstraling heeft.

Wilt u weten wat Plexr Omnia system voor u kan betekenen, maak dan nu een afspraak voor een uitgebreide intake met een Plexr Omnia kliniek.

 

Contact opnemen