Wat is O.F.F.?
Lipolytische en vasculaire behandelingen

LipoPlexr is een elektro medisch apparaat, toegepast bij plaatselijke en gerichte vetreducties in probleemzones van gezicht en lichaam.

LipoPlexr maakt gebruik van sinusoïde golven met een vaste frequentie van 1230 kHz fractionele stroom emissie. Deze frequentie biedt een reeks van biologische effecten die perfect geschikt zijn voor diverse behandelingen die met andere apparatuur niet uitvoerbaar zijn.

Hoe werkt LipoPlexr
De arts plaatst enkele korte en dunne acupunctuur naalden onder een bepaalde hoek in de ontsierende vetpads . Specifieke lipolytische elektrische golven, in een zeer afgezwakte vorm, stromen door de naalden, en bereiken zo het aanwezige vet. De behandelde vetcellen worden verstoord en beginnen langzaam te verkruimelen waarna ze gestaag uit het lichaam worden afgescheiden.

Behandeling van vetophopingen op boven- en onderoogleden met LipoPlexr

Geen verdoving
De toegepaste stroom is dermate zacht en niet tot nauwelijks voelbaar, dat er geen verdoving gebruikt hoeft te worden.

Veilig
Omdat  alleen de vetcellen worden bereikt en niet de overige huidlagen, is deze methode buitengewoon precies en veilig. Ook zijn andere eventuele bijwerkingen zoals pijn, gevoelloosheid, roodheid, zwelling, korstjes… niet van toepassing. In een incidenteel  geval kan de arts een bloedvaatje met de naald raken, wat tijdelijke een blauwe plek kan geven.

Water drinken
Het afvoeren van de behandelde vetcellen wordt binnen ca. 10-15 dagen afgerond. In geval van omvangrijke en/of hardnekkige vetpads, dient deze behandeling meerdere malen herhaald te worden.  In deze behandelperiode raden wij aan voldoende water in te nemen om het afvoeren van de vetresten te bevorderen. 

Geen gevaar van te veel vet weghalen
Omdat het om zeer zwakke elektrische impulsen gaat en vanwege de  afwezigheid van (heftige) ontstekingen en necrose, bestaat er geen gevaar van putjes of oneffenheden in de huid.

Resultaten
Het behaalde resultaat is natuurlijk en mooi. De huid op de behandelde zones vertoont meer vitaliteit,  wordt strakker en spant zich aan over de behandelde plek. Om deze huidverstrakking extra te bevorderen kan de arts adviseren de LipoPlexr behandeling aan te vullen met een toepassing van de CollagenShaping. In sommige gevallen wanneer er sprake is van aanzienlijke vetdeposito’s kan na een voltooide kuur met LipoPlexr een huidoverschot ontstaan. In dat geval kan een Plexr behandeling aangeraden worden om het teveel aan overgebleven huid te verwijderen. Zo kan ook in een dergelijk geval een mooi, langdurig en een duidelijke “natural look” resultaat verkregen worden.

 Veroudering en (onder)oogleden
Vetophopingen door veroudering kunnen op diverse plekken ontstaan. Dit is o.a. vooral goed zichtbaar in de regio onder de ogen. Het geleidelijk verschijnen van 'zakken' onder de ogen, geeft een voortdurend vermoeid uitzien. Dit vermoeide uiterlijk van de patiënt kan zich in de ochtend erger tonen en gedurende de dag wat verbeteren, of er kan sprake zijn van continu zichtbare en storende wallen.

Resultaat van LipoPlexr behandeling op vetophoping op onderoogleden

Deze 'zakvorming' ontstaat gedeeltelijk door uitrekking van de spier rondom het oog, maar meer nog is dit het gevolg van het zinken van het vet onder de ogen, totdat dit uiteindelijk de vorm  van dikke wallen aanneemt.

Dr. Alina Marcou: resultaat na LipoPlexr behandelingen op onderooglid. Daarna Plexr op bovenoogleden.

Ook vetkussen vorming op de bovenoogleden komt voor. Helaas kunnen fillers dit soort onder, of boven de ogen gelegen zakken niet verhelpen. De patiënt krijgt dan het advies om middels een chirurgische ingreep deze te verwijdering. Met de nieuwe LipoPlexr methode kunnen wij dit probleem nu met succes en zorgeloos op een niet chirurgische manier oplossen, zonder de gevolgen van snijden, bloed, hechtingen, herstelperiode en diverse risico’s gerelateerd aan chirurgie.

 

MOGELIJKE TOEPASSINGEN


Vet reducties in diverse zones, zoals:

Kleine zones: 

 • boven- en onderoogleden (wallen)
 • nasolabiale plooi
 • onderkin
 • kaaklijn, etc.


Grote zones:

 • buik
 • billen
 • benen
 • armen (triceps)

Behandeling van vetdeposito op de kaaklijn met LipoPlexr

Voordelen van LipoPlexr


 • vellig, zonder necrose en andere zijeffecten.
 • duidelijk en mooi resultaat zonder putjes of oneffenheden.
 • resultaat is definitief en van lange duur
 • geen verlies van eigen expressie en karakter.
 • geen korsten, oedeem, zwelling, incisies, hechtingen of langdurige roodheid
 • pijnloze behandeling, zonder verdoving

Neuslippenplooi reductie resultaat met LipoPlexr behandeling

PLEXR OMNIA BEHANDELINGEN

Waar de behandelingen vanzelfsprekend op de eerste plaats een correctief doel hebben, wordt tegelijkertijd het inactieve zelfherstellende vermogen van uw huid geactiveerd. Na behandeling zijn de directe effecten meteen zichtbaar. De intensieve en diepe stimulaties die tijdens de behandeling aan de huid worden gegeven, zullen er voor zorgen dat de maximale resultaten na 6 – 8 weken optimaal zichtbaar zijn. Wat u merkt is dat naast huidverstrakking, de kwaliteit en vitaliteit van uw huid sterk verbeterd is en u een duidelijk verjongde uitstraling heeft.

Wilt u weten wat Plexr Omnia system voor u kan betekenen, maak dan nu een afspraak voor een uitgebreide intake met een Plexr Omnia kliniek.

 

Contact opnemen