WAT IS PLEXR OMNIA SYSTEM?

Een innovatieve, corrigerende medisch-esthetische totaal methode. Indicaties als o.a. verslapte huid, rimpels en onderhuidse vetophopingen, worden grondig door Plexr Omnia system methodes behandeld zonder de noodzaak van snijden, hechtingen en inspuiten van lichaamsvreemde stoffen.

Het concept bestaat uit meerdere synergetische technieken waarmee diverse kleine en uitgebreide behandelingen toegepast worden:

 
  • Plexr – Plasma Exeresis huidreductie d.m.v. sublimatie
  • CollagenShaping lifting en filling d.m.v. verplaatsingen van eigen collageen
  • LipoPlexr lipolytische vetbehandeling
  • EndoPlexr een complexe hybride methode voor versteviging en lifting
Plexr soft surgery voor alle huidtypen

Deze behandeltechnieken vormen samen een integrale methode die elkaar zeer sterk ondersteunen. Door deze technieken met elkaar te combineren kan de arts, in één enkele sessie, de verscheidenheid aan oorzaken en zichtbare gevolgen van uw huidveroudering, optimaal behandelen en corrigeren.
Van een kleine plaatselijke correctie tot een complete FullFace lift behandeling.

 

Het Omnia systeem onderscheidt zich van alle andere methodes door een bijzondere en unieke werkwijze en benadert in veel gevallen esthetisch-chirurgische resultaten.

Unieke Plexr Omnia System oplossingen


Bij het Plexr Omnia System kunt u denken aan zowel gehele gezichtsbehandelingen als ook aan deelbehandelingen per gewenste zone.

Image

Image

Voordelen van Plexr Omnia System


  • Gerichte precisie corrigerende behandelingen

  • Een natuurlijke en absoluut veilige methode om een verjongd uiterlijk te bereiken

  • Langdurig behoud van de resultaten

  • Totale huidverbetering

  • Afremmen van het natuurlijk verouderingsproces

PLEXR OMNIA BEHANDELINGEN

Waar de behandelingen vanzelfsprekend op de eerste plaats een correctief doel hebben, wordt tegelijkertijd het inactieve zelfherstellende vermogen van uw huid geactiveerd. Na behandeling zijn de directe effecten meteen zichtbaar. De intensieve en diepe stimulaties die tijdens de behandeling aan de huid worden gegeven, zullen er voor zorgen dat de maximale resultaten na 6 – 8 weken optimaal zichtbaar zijn. Wat u merkt is dat naast huidverstrakking, de kwaliteit en vitaliteit van uw huid sterk verbeterd is en u een duidelijk verjongde uitstraling heeft.

Wilt u weten wat Plexr Omnia system voor u kan betekenen, maak dan nu een afspraak voor een uitgebreide intake met een Plexr Omnia kliniek.

 

Contact opnemen