Aankomende evenementen


Wijziging masterclass!

De masterclass training en introductie-presentatie dagen in Rome, gepland op vrijdag 13 & zaterdag 14 mei, zijn wegens omstandigheden verplaatst naar Amerongen, Nederland.

 
vrijdag 13 & zaterdag 14 mei in Amerongen, Nederland

Masterclass training en introductie-presentatie


Masterclass:

  • Voor die artsen die reeds werkzaam zijn met het Plexr-Omnia system organiseren wij op 14 mei een intensieve Masterclass.

Plexr Omnia introductie:

  • Voor die artsen die serieus geïnteresseerd zijn het zeer exclusieve Plexr-Omnia system nader te onderzoeken bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan de Masterclass een introductie-presentatie mee te maken op 13 mei.

De presentatie en masterclass training zal geleid worden door esthetisch arts, internationaal trainer en Plexr Omnia specialiste Dr. Alina Kuzichava Marcou

Masterclass, programma dag 2 (zaterdag, 14 mei 2022): 
De dag zal gefaseerd besteed worden aan presentatie met zeer uitgebreide uitleg van de diverse Omnia behandelingen. U krijgt de mogelijkheid om diverse ingrepen en technieken praktisch op modellen te oefenen.

Aanvang om 9:30
Da dag begint met beknopte uitleg van de werkingsmechanismes van de technologieën. Vervolgens zal dr. Alina Marcou, doormiddel van life behandeling en video & foto materiaal, een gedetailleerde uitleg geven over de diverse aanpakken van verschillende indicaties, per iedere te behandelen zones. U zult leren om diverse gradaties van verschillende indicaties in kaart te brengen en met een adequate techniek en juiste intensiteit te behandelen.

Lunch rond 12:00

De middag sessie begint rond 13:00
Onder supervisie van dr. Alina oefent u praktisch op diverse modellen hoe een optimaal behandelplan op te zetten en vervolgens zelf de behandeling op een model uit te voeren. Deze cursus zal u als arts een diepe en brede kennis over de methodes geven en u zo helpen om zelfstandig optimaal met deze technologieën te werken.

Plexr
Plexr plasma zal, als een onderdeel van Plexr Omnia System, ook aan bot komen. U bent een ervaren PlexR gebruiker, maar zult uw kennis verder uitbreiden en perfectioneren. In het bijzonder in de richting van behandelzones en technieken waarmee u wellicht nog geen ervaring hebt.

Verwacht einde van de masterclass is rond 16:00.

Deze dag is gereserveerd uitsluitend voor artsen die in het bezit zijn van Plexr-Omnia apparatuur, of de intentie hebben op korte termijn daar mee te gaan werken.

Plexr Omnia introductie, programma dag 1 (vrijdag, 13 mei 2022):
Dagprogramma:
Aanvang om 9:30
Tijdens deze introductiedag zal het Plexr Omnia systeem uitgebreid besproken en gedemonstreerd worden. Verdeeld over een ochtend- en middagsessie zal Dr. Alina d.m.v. live demonstraties en met behulp van video- & beeldmateriaal de toepassingen van deze nieuwe methodes behandelen.
Aan bod komen: huidreductie, verstrakking en volumes verplaatsing op diverse indicaties. U krijgt een duidelijk beeld over de werkwijze, resultaten en de effecten van deze technologieën.
Ook zullen combinatie-behandelingen van Plexr Omnia met o.a. fillers en huidregeneratoren, mesotherapie met Plexr (Plexr Shower) etc. behandeld worden.

Verwacht einde introductie dag rond 16:00.
Deze presentatie- en demonstratiedag is bedoeld voor artsen die nog niet in het bezit van Plexr-apparatuur zijn, maar wel interesse in deze methodes hebben.

Algemene informatie:
Waar: bij Plexr Nederland & België in Amerongen, provincie Utrecht
Adres: 
Rijnstraat 14
3858 BE, Amerongen
Voldoende gratis parking.

Na afloop van beide evenementen ontvangt u een certificaat van deelname.
Bij aanmelden duidelijk aangeven in welke dag(en) u interesse heeft.
Voor beide dagen zijn lunch, koffie, drankjes inbegrepen.

Kosten introductiedag: er zijn geen kosten voor de introductiedag Plexr Omnia op 13 mei
Kosten masterclass Plexr Omnia: €200 excl BTW per persoon. Let op, beperkt aantal plaatsen.

 

Klik hier om u aan te melden
Image