Bij interesse, vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen per mail, telefoon of via onderstaand contact formulier.


Zoekt u het aanmeldingsformulier voor onze workshops? Klik dan hier.

PlexR Nederland & België
Rijnstraat 14
3958 BE Amerongen
www.Plexr.nl
info@PlexR.nl
Tel: 0343 - 44 54 00

Naam*

Email*

Telefoonnummer*

Naam bedrijf

Bericht

 

PLEXR by GRUPPO GMV


OVER GMV

GMV is een Italiaans bedrijf, gespecialiseerd in de productie van geavanceerde medische technologie. De GMV professionals hebben tientallen jaren ervaring in het ontwerpen en produceren van medische hulpmiddelen en hebben inmiddels verschillende apparaten en methoden die beschermd zijn door nationale en internationale patenten.

Onze missie is om een ​​nieuw concept van esthetische geneeskunde te creëren met de nieuwste generatie professionele apparatuur. Alle methoden en apparaten zijn onderbouwd met wetenschappelijk medisch onderzoek dat uitgevoerd is op prestigieuze nationale universiteiten. Bezoek de website van Gruppo GMV voor meer informatie.

 

PATENTEN & TECHNOLOGIE

Als innoverend bedrijf is GMV toegewijd aan onderzoek en ontwikkeling. Wetenschappelijk onderzoek en technologische ontwikkeling zijn van essentieel belang voor de groei en het concurrentievermogen van een bedrijf. Vanuit deze filosofie levert GMV grote inspanningen om op dit gebied marktleider te worden.
 
Image