Welkom op de artsenpagina van Plexr Omnia Skin System


De markt voor medisch/esthetische behandelingen is de laatste jaren sterk aan het groeien. Echter wordt steeds meer duidelijk dat er binnen deze trend een afsplitsing ontstaat, waarbij een grote groep mensen zich afkeert van invasieve, agressieve en risicovolle behandelingen.

Wereldleider
Plexr is de wereldleider en een begrip in de wereld van Soft Surgery. Onze organisatie is voortdurend in beweging op het gebied van wetenschappelijk medisch onderzoek en innovaties. Deze in de praktijk bewezen methodes sluiten uitstekend aan op de actuele trends en vraag in deze snelgroeiende specialisaties van esthetische geneeskunde. Wij bieden artsen een origineel en compleet pakket van bijzonder innovatieve en betrouwbare apparatuur en een goede service.

Plexr Omnia

Plexr Omnia

Leer met Plexr te werken
Wij besteden bijzonder veel aandacht aan opleidingen van de Omnia technieken en bieden diverse trainingen in onze trainingscentrum in Amerongen, of op locatie van onze klanten. Als onderdeel van het totale opleidingsprogramma organiseren wij regelmatig in het buitenland (Rome, Italië) als zowel in Nederland en België workshops en trainingen met onze top artsen.
Klik hier voor de agenda van aankomende evenementen, of neem contact met ons op indien u een individuele kennismakende afspraak met ons wilt maken

 
 

PLEXR OMNIA SYSTEM APPARATUUR

 

PLEXR PLASMA EXERESIS

Plexr (Plasma Exeresis) behoort tot de meest innovatieve apparatuur en is het eerste en bekendste apparaat in de wereld voor dermatologische en medisch esthetische behandelingen op basis van Plasma (Plasma Exeresis). Meer informatie vindt u in de Plexr brochure of op onze Plexr pagina.

 

COLLAGEN SHAPING

Deze “huid vormen met naald”-methode is ontwikkeld om huid verslappingen en depressies te verhelpen. Deze methode is ook geschikt voor littekens, rimpels en het verbeteren van het volume van lippen, zonder toedienen van externe materialen of gebruik van medicatie. Meer informatie vindt u op onze Collagen Shaping pagina.

 

LIPOPLEXR

LipoPlexr is een elektro-medisch apparaat dat een sinusvormige golf met vaste frequentie van 1230 kHz gebruikt, met een gefractioneerde emissie van stroom. In het bijzonder kunnen verschillende soorten onvolkomenheden en ziekten worden behandeld, waaronder angiomen en teleangiëctastieën, evenals micro-lipoplastie.


Wilt u meer weten over onze methodes of wilt u deelnemen aan een van onze workshops of trainingen? Laat het ons weten en neem contact op via het contactformulier.

 

ARTSEN OVER PLEXR


  • Plexr is sinds het jaar 2000 succesvol op de markt
  • Wereldwijd werken 10.000 artsen met Plexr
  • Dagelijks duizenden behandelingen wereldwijd

Lees hier de ervaringen van drie esthetische artsen van prominente Nederlandse klinieken.

ARTSEN AAN HET WOORD
Artsen aan het woord over Plexr
 

CLINICAL STUDIES PLEXR

De Plexr organisatie is in bezit van meerdere medische gepubliceerde studies over de werking en eigenschappen van de apparatuur die onderdeel van Plexr Omnia System is. Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het beveiligde gedeelte van deze website.

CLINICAL STUDIES
 
 

ARTSEN OVER PLEXR

"Je ziet de huid gewoon samentrekken tijdens de behandeling”
Dr. Meulenaar
Praktijk Voor Injectables
"Met PlexR behandelen wij verschillende gebieden met huidoverschot, rimpels, littekens, striae”
Dr. Babak
Clinic 63