WELKOM IN DE WERELD VAN SOFT SURGERY

SOFT SURGERY VOOR ARTSEN EN KLINIEKEN


De markt voor medisch/esthetische behandelingen is de laatste jaren sterk aan het groeien. Echter wordt steeds meer duidelijk dat er binnen deze trend een afsplitsing ontstaat, waarbij een grote groep mensen zich afkeert van invasieve, agressieve en risicovolle behandelingen.

Wij zijn Plexr, wereldleider in Soft Surgery. Wij bieden artsen een origineel en compleet pakket van innovatieve en betrouwbare apparatuur. Deze bewezen methodes sluiten uitstekend aan op de trend en vraag in deze snelgroeiende specialisaties van esthetische geneeskunde.

Plexr is voortdurend actief op het gebied van wetenschappelijk medisch onderzoek en innovaties.
 
 
 

SOFT SURGERY APPARATUUR


HLH FACELIFT

HLH Facelift is een nieuwe baanbrekende methode voor verstrakking en lifting van de huid, gebaseerd op tot nu toe nog onbekende principes uit de esthetische praktijk. Voor informatie, bekijk onze HLH Facelift pagina.

 

PLEXR PLASMA EXERESIS

Plexr (Plasma Exeresis) behoort tot de meest innovatieve apparatuur en is het eerste en bekendste apparaat in de wereld voor dermatologische en medisch esthetische behandelingen op basis van Plasma (Plasma Exeresis). Meer informatie vindt u in de Plexr brochure of op onze Plexr pagina.

 

NEEDLE SHAPING NATURAL FILLER

Deze “huid vormen met naald”-methode is ontwikkeld om huid verslappingen en depressies te verhelpen. Deze methode is ook geschikt voor littekens, rimpels en het verbeteren van het volume van lippen, zonder toedienen van externe materialen of gebruik van medicatie. Meer informatie vindt u op onze Needle Shaping Natural Filler pagina.

 

O.F.F.

O.F.F. is een elektro-medisch apparaat dat een sinusvormige golf met vaste frequentie van 1230 kHz gebruikt, met een gefractioneerde emissie van stroom. In het bijzonder kunnen verschillende soorten onvolkomenheden en ziekten worden behandeld, waaronder angiomen en teleangiëctastieën, evenals micro-lipoplastie.


Wilt u meer weten over onze methodes of wilt u deelnemen aan een van onze workshops of trainingen? Laat het ons weten en neem contact op via het contactformulier.

 

ARTSEN OVER PLEXR


  • Plexr is sinds het jaar 2000 succesvol op de markt
  • Wereldwijd werken 10.000 artsen met Plexr
  • Dagelijks duizenden behandelingen wereldwijd

Lees hier de ervaringen van drie esthetische artsen van prominente Nederlandse klinieken.

ARTSEN AAN HET WOORD
Artsen aan het woord over Plexr
 

CLINICAL STUDIES PLEXR

Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het beveiligde gedeelte van deze website. Hier vindt u verschillende wetenschappelijke onderzoeken over de werking van Plexr.

CLINICAL STUDIES
 
 

ARTSEN OVER PLEXR

"Je ziet de huid gewoon samentrekken tijdens de behandeling”
Dr. Meulenaar
Praktijk Voor Injectables
"Met PlexR behandelen wij verschillende gebieden met huidoverschot, rimpels, littekens, striae”
Dr. Babak
Clinic 63
"Innovatief apparaat voor non-invasieve chirurgische behandelingen, zonder snijden en hechten”
Dr. Kamphof
Skinject